Kender du følelsen af at være hjemme , sådan rigtig hjemme . Det sted hvor man slapper af , lader op og der hvor man føler sig allermest tryg Den følelse har jeg savnet et stykke tid, min lejlighed blev valgt af nød da jeg i sin tid sad på Riget og skulle finde mig et sted at bo efter udskrivelsen. Når man søger efter en lejlighed med elevator, kørestolsvenlig og egen p plads , så er udvalget begrænset. Og efter en rundvisning via facetime så var lejligheden min.Det er en smuk lejlighed , stor lys og lækker ,men den er ikke mig. Så i lang tid har jeg nu søgt og ledt efter det sted jeg skal bo , måske resten af mit liv. Jeg har kigget på meget forskelligt , og vendt og drejet alle de muligheder der er.

En dag ringede min far , han havde efter en gåtur i det område hvor jeg er vokset op set en byggegrund som han syntes jeg skulle kigge på. På grunden ligger et faldefærdigt hus , men selve grunden som ligger på det jeg betegner som en bakketop har den smukkeste udsigt. Jeg overbeviste hurtigt mig selv om at det var for stor en mundfuld , og ledte videre. Men grunden har hele tiden været i mit hoved og jeg kunne ikke slippe tanken om at det kunne blive noget helt unikt. Især ønsket om at kunne bo og se marker og natur så langt øjet rækker var her muligt.

Så jeg har nu købt 3000 m2 grund med et lille udtjent hus på , men det skal væk og jeg skal bygge det jeg kalder #Husetpåbakketoppen . Altså jeg skal ikke bygge det , det er der nogle super kompetente mennesker der skal , men alle beslutninger ligger hos mig og jeg glæder mig til at skabe mit drømmehjem.

Huset der skal bygges er et træhus, det har været min drøm så længe jeg husker og lige præcis på denne grund syntes jeg det er det eneste der passer ind i den skønne natur.

At stå med det her alene er ikke det jeg havde drømt om , jeg vil rigtig gerne kunne dele det med nogen altså en partner men sådan skulle det ikke være ,og nu gør jeg det selv , mit projekt , mit liv , mine beslutninger.

At skabe et hjem hvor jeg kan tage hensyn til mit handicap er helt unikt , jeg kan få lavet små løsninger der har stor betydning for min hverdag. Og det i sig selv glæder jeg mig til at undersøge alle muligheder i uden at det kommer til at skrige til himlen at det et handicapvenligt hjem.

Jeg glæder mig til at skabe et hjem hvor der er plads til mine drenge , svigerdøtre , gæster og glæde . Og hvem ved måske en dag kærlighed ,og med tiden børnebørn .

Jeg kan næsten ikke være i mig selv af ren og skær begejstring, og jeg kommer til at dele processen med jer for jeg kan slet ikke lade være .

Jeg ved godt at denne proces også bliver en prøvelse for mig ,min tålmodighed har altid været ikke eksisterende og lige nu føles byggetiden som uendelig lang . Men det er ventetiden værd , for jeg får i sidste ende de bedste rammer for mig og min familie.

Nu går jeg en tid i møde hvor mange ender skal nå hinanden ,men jeg har hyret en byggeleder der tager sig af de ting jeg og min ptsd ikke kan overskue.

Dette hus er inspirationskilde til det nye hus på bakketoppen