Følg os gerne på vores instagramprofiler og hashtags
@kevin -viking77 @etskridtforan.nu

Fordelen ved at prøve noget nyt for mig er at jeg ikke kan sammenligne det med fortiden. Altså tiden før min ulykke, tiden med to raske ben og en anden historie.

Ofte når jeg oplever ting så kan jeg ikke lade være med at tænke på hvor markant anderledes det er nu i forhold til før. Feks da vi var sydpå blev jeg ramt af det her enorme afsavn til den krop jeg havde før, og jeg tænkte på alle de ferier jeg havde været på med uanede fysiske muligheder. Ferien var dejlig men der kommer til at gå mange solskinsferier før jeg ikke sammenligner med det jeg kunne før.

Turen til Cran canaria var god men også med afsavn.

Sidste sommer var jeg med min kæreste og hans børn på camping, en uge på samme sted må jeg bare sande er ikke mig, jeg var udfordret på underlaget og manglen på ordenlige handicap faciliteter. Også følelsen af ikke at kunne hjælpe til med at opsætte/nedtage fortelt, gå en tur op i svømmehallen , op med opvasken osv.

Og nu er jeg så sammen med min kæreste blevet ejer af den skønneste autocamper. Min omgangskreds vil vide at det aldrig har været noget jeg har drømt om ,jeg er lige en tand for magelig til at være noget som helst med camping. Men tanken om friheden og følelsen af at prøve noget nyt sammen med et menneske jeg elsker var fristende og pludselig tog jeg mig i at sidde og kigge efter autocampere på dba.

Det her eventyr er nyt for os begge to og det i sig selv er ret befriende, selvom vi begge to har levet over 40 år og har haft flere forhold så har ingen af os prøvet det her før. Vi skaber lige nu sammen noget unikt for os og jeg er vild med det.

Os to på lammeskind i førerhuset 🙂

Vi fandt vores Lulo hos en ældre mand og vi blev ret forelskede i hende fra start, hun er jo en gammel dame der har kørt mange kilometer men charmen i at kunne se tidens tand er vi begge to glade for.

Hun hedder Lulo fordi min kæreste hedder Lund til efternavn og hans kælenavn til mig er Lommelillen = Lulo

Vi har købt Lulo sammen , og hun er dermed vores første fælles hjem. Vi har begge to stadigvæk vores egne hjem, og lige nu med dine og mine børn fungere det bedst at det fortsætter et stykke tid sådan. Men Lulo her er vores , så øvelsen i at skulle være enige om indkøb, indretning osv er egentlig en ret god ting for os begge to. Der er jo forskel på hvad man mener er vigtigt og vi er gode til at gå på kompromis, jeg har fået lov til at få rosa velour pyntepuder inde i vognen og Kevin måtte eje nye flotte meget skinnende hjulkapsler 🙂

Billedet her er efter vi har givet indretningen en makeover, se på vores instagramprofiler før og efter billeder 🙂
@kevin -viking77 @etskridtforan.nu

Der er mange ting vi gerne vil have lavet i Lulo, vi forsøger at tage det lidt af gangen , men jeg har en meget arbejdsivrig kæreste som ret hurtigt fik folieret de grimme træ låger og bordplader og det er blevet så pænt. Vi hygger os med at give Lulo et udtryk der passer til os og for mig er det en helt ny verden at ligefrem glæde sig til en tur i en campingforretning. Jeg må så sige at det tror jeg ikke fortsætter for de er ret ens , men lige nu er det hyggeligt så længe vi indretter.

Vores plan med Lulo er at komme ud af de vante rammer og se verden på en ny måde , og med den dejlige frie mulighed at kunne skifte lokation når vi vil. Også comforten er vigtig, jeg kan sagtens komme rundt i vognen på krykker hvis jeg har brug for at være uden protesen. Jeg kan komme i bad og på toilet i vognen og jeg kan nu efter lidt træning også komme op i alkoven for at sove, det er ikke yndefuldt men jeg kan 😉 . Når smerterne bliver slemme kan jeg ligge mig med benet oppe i mit lille læsehjørne . Indtil nu har vi allerede oplevet så meget . Vi har sovet på den skønneste lille marina hvor vi faldt i snak med nabo camperens søde ejere indtil midnat over en masse Rose vin .

Årøsund Marina

På vejen hjem kom vi forbi den smukkeste sø hvor vi holdte ind og tog stolene ud i solen.

Slivsø

Vi har besøgt familie i deres sommerhus hvor vi ligeså fint kunne gå ud i camperen og sove efter en hyggelig aften. På Fanø sad vi fast i sandet og måtte trækkes op men 1 time senere sad vi udenfor Lulo med grillpølser og vin i solen lige midt på stranden.Da vi blev trætte fik vi en lille lur og vågnede op til en øde strand og et smukkeste vesterhav lige udenfor vinduet. Vi fandt en ret så øde campingplads hvor vi kunne få strøm til natten, udenfor var der både regn og blæst men inde i vognen sad vi og hyggede med tapas ,vin og nærvær. Ingen stress og bare os to.

Lulo med maven i sandet
Frokost på Rindby strand
Vi sov middagslur og vågnede til det her syn
Tapas i vognen på Ny Camping Fanø

Jeg er sikker på det her eventyr bliver godt, og jeg glæder mig til at dele det med jer hvis i har lyst. Vi deler vores oplevelser med jer og håber på at andre kan få gavn af det. Vi har tænkt os at give ordet handicamping en god betydning. Har i gode ideer til hvad vi skal opleve må i meget gerne skrive til mig. Og hvis i ser os derude i sommerlandet må i endelig hilse på , vi ret genkendelige i Lulo med max 80 km i timen 🙂