Hele ideen med min blog er at hjælpe bare et andet menneske og jeg modtager beskeder fra mange forskellige mennesker der alle har en historie og de har indimellem fundet en ro i noget jeg har delt. Det betyder jo ikke at vi har samme udfordringer men alle har lighedstegn ,og inspiration og motivation kan nogle gange komme fra en uventet kant.

Der er så mange emner man kan berører når det kommer til minoriteter, fordomme , den sociale accept og vores omverdens forståelse for det der fylder i den enkeltes liv. Vi kan alle bilde os ind at kunne sætte os i andres sted , men jeg tror også vi stadigvæk læner os op af de foredomme og holdinger vi er vokset op med. Og hvis vi skal ændre noget , en opfattelse , en vane eller en tro så må det være fordi nogen belyser vores viden på ny.

 

Derfor har jeg puslet med en ide om at dele andres historie eller oplevelse , vi kan kun blive klogere når vi også viser interesse for andre end os selv.

Jeg vil så gerne være med til at bryde myter, foredomme og stigmatiseringer, og derfor har jeg brug for din hjælp.

Sidder du med en historie fra dit liv hvor du har følt dig sat i bås, hvor du er blevet  mødt med foredomme og er blevet sat til at kæmpe en kamp der ikke er din ? Om det er et handicap, en kronisk sygdom, dit job, din adresse eller dit valg af partner … jeg leder efter de historier du sidder med.

Vil du drikke kaffe med mig og dele din historie ?

Send mig gerne en mail dorthebolther@gmail.com og skriv lidt om din historie .

Sammen kan vi måske bryde en fordom eller to 🙂