Først og fremmest skal jeg skynde mig at sige at det her er IKKE en kontaktannonce 🙂

Men jeg syntes at emnet er vigtigt ,ikke kun om man kunne date en amputeret ,men hvad med andre handicaps ? Det her er jo ikke noget jeg selv har tænkt over før min ulykke ,jeg tror faktisk aldrig jeg har stødt på en med et handicap på Tinder . Ihvertfald ikke en der viste det frem. Og jeg forstår nu virkelig godt hvorfor. Jeg har været single i 2 år ,og jeg nåede at date inden min ulykke ,og det var altså en virkelig overfladisk verden hvor man kan blive afvist bare ved den forkerte øjenfarve ,profession eller dialekt.

Jeg ønsker ikke at leve alene resten af mine dage så tanken om hvordan jeg dog skulle kunne finde en mand i min nye “tilstand” kom egentlig ret hurtigt. Man har ret god tid til at tænke alverdens tanker i en hospitalsseng og denne her tanke har fyldt ret meget. Jeg ved godt at hvis en mand afviser mig fordi jeg mangler det ene ben og er skamferet på min krop så han ikke det værd, men mulighederne når man bliver en “minoritet” er bare mere begrænset. Ligeledes er det svært at sælge sig selv på diverse dating sites uanset handicap eller ej så er nøglehullerne blevet meget små. Jeg har selv tænkt på om jeg ville kunne date en med et handicap, og hvis du bad mig sammensætte min drømmemand så kunne jeg aldrig finde på at hive benet af ham eller give ham et handicap. Så min pointe er at jeg forstår faktisk godt hvis man feks vælger mig fra pga mine fysiske udfordringer, men jeg ville ønske at mit handicap eller fysiske udfordring ikke var det der definerede mig som menneske eller partner. Jeg forventer ikke at alle er super rummelige og kun går efter de indre værdier for lad os være ærlige, vi tænder på det ydre og tiltrækkes af det indre.

Alle mennesker fortjener kærlighed og for mig er livet sjovere når man er 2 og har en sammenhørighed.Men fordi jeg er fysisk udfordret betyder det omvendt ikke at jeg så skal “nøjes” med det der nu byder sig til, jeg skal være sammen med den jeg forelsker mig i, og ikke forelske mig i tanken om at blive elsket .

Kærlighed til alle jer

 

Xoxo Dorthe